Despre Noi

NANOX INTERNATIONAL a fost fondată în 2007 înființată de experți care dețin o expertiză pe termen lung în domeniul farmaceutic. Cu cunoștința unei echipe puternice și specializate, primele 3 produse au fost introduse în 2008 în primele 5 țări.

Astăzi gama constă din nu mai puțin de 30 de produse, referințe care vizează sportivul intens, dar și consumatorul care caută un stil de viață sănătos. Până acum, NANOX are o valoare solidă și de renume în peste 40 de țări din întreaga lume și poate fi văzută ca o linie de produse de primă clasă, fiind fabricată în EUROPA.

Toate produsele NANOX sunt notificate în Comunitatea Europeană și respectă cele mai recente reglementări privind alimentele și suplimentele nutritive actuale în CE. NANOX realizează în mod regulat audituri de calitate complete ale unităților sale de producție, asigurând aplicarea reglementărilor HACCP complete și chiar respectând standardele stricte GMP în domeniul producției farmaceutice.

Toate suplimentele NANOX sunt extrem de inovatoare și sunt deseori susținute de studii clinice serioase. Spre deosebire de multe mărci competitive, NANOX nu folosește umpluturi ieftine și / sau aditivi. Pentru produsele sale din zer, NANOX oferă consumatorului o asigurare a calității VOLAC.

Mergând mai departe, filozofia companiei noastre rămâne fidelă idealurilor noastre de onestitate, valoare, inovație și excelență. Nutriceuticalele Wether Nanox introduc un nou arzător de grăsimi, un nou produs pentru construirea musculaturii sau noi arome de proteine, obiectivele noastre vor rămâne mereu la fel ... să producem cele mai bune produse la cel mai bun preț disponibil pe piață.

Nanox nutriceuticals stabilește standardul pentru produsele originale care funcționează efectiv.

Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web, sperăm sincer să găsiți ceea ce căutați. Dacă aveți în orice moment întrebări, comentarii sau sugestii, nu ezitați niciodată să ne contactați.